Yasmine Harmsen' s fondsenwervingspagina

by Yasmine Harmsen for Familia Nederland

Raised
 170
Target
 250

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Ik woon in Amsterdam en fietsen is iets wat ik dagelijks doe. Ik denk er nooit veel bij na, als ik ergens heen moet spring ik op de fiets en doe ik mijn ding. Ik fiets naar werk, vrienden, winkels, tandarts of gewoon zonder doel. Maar soms is het goed om ergens bij stil te staan. Daarom fiets ik 21 september wel met een doel of beter gezegd voor een goed doel. Ik fiets voor Stichting Familia Nederland. Deze stichting steunt Familia India financieel bij het bouwen van een middelbare school waar kansarme kinderen goed Engelstalig onderwijs krijgen en bouwen aan een succesvolle toekomst. 

Mijn familie en ik gaan ons in het zweet werken en we kunnen jullie steun hard gebruiken. En eigenlijk steun je ons het best door te sponsoren en een bijdrage te doen aan Stichting Familia. Samen zorgen we er dan voor dat deze kinderen een prachtige toekomst tegemoet gaan. Alle beetjes helpen! 

Alvast super bedankt en op naar de 21e! 

Groetjes, Yasmine

News (0)

Donations ()

Make the first
Familia Nederland
De Stichting Familia Nederland steunt Familia India financieel bij het bouwen van een grote middelbare school. Maak een pagina en bouw mee. Kijk voor meer informatie op www.familianederland.nl