Roel Fooij' s fondsenwervingspagina

by Roel Fooij for Familia Nederland

Raised
 290
Target
 300

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Beste vrienden, familie en bekenden,

Mijn zoon Merijn en ik gaan op 21 September meedoen aan de Dam tot Damloop. Hiervoor hebben we ons aangesloten bij Familia: Een team van 50 deelnemers die in verschilende groepjes aan alle activiteiten van de Dam-tot-Dam-loop meedoen. De wandeltocht, de fietsclassic, de 4 mijls-loop en de 10-mijls loop. Wij gaan de 10-mijl (16,1 km) lopen en ik persoonlijk heb als doel om onder de 1 uur 45 te blijven.

ONS doel is om zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen voor het realiseren van een middelbare school in India. Onderwijs is in India nog lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Meer informatie over de Damloop en de Stichting Famila kan je vinden via de links op deze sponsorpagina.

Ik hoop dat je ons wilt helpen bij het realiseren van ons doel door een sponsorbijdrage te doen. Elke donatie wordt zeer gewaardeerd. Er bestaat niet zoiets als een te kleine bijdrage!

Doneren gaat heel makkelijk. Druk op de knop DONEER boven aan deze pagina en het wijst zich vanzelf. Je komt dan bij Alvarum terecht, die de sponsordonaties verwerkt en er voor zorgt dat jullie donatie daar terecht komt waar het voor bedoeld is! Je kan ook anoniem doneren!

Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp namens Familia.

News (0)

Donations ()

Make the first
Familia Nederland
De Stichting Familia Nederland steunt Familia India financieel bij het bouwen van een grote middelbare school. Maak een pagina en bouw mee. Kijk voor meer informatie op www.familianederland.nl