Olga Marcheggiani' s fondsenwervingspagina

by Olga Marcheggiani for Familia Nederland

Raised
 210
Target
 500

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Lieve vrienden, familie en bekenden,

Dit jaar ga ik weer proberen om de 10 mijl van de Dam tot Damloop uit te lopen.

Alleen dit jaar heb ik een extra motivatie om de 16,1 km uit te lopen. Samen met
een team van 50 deelnemers die in verschilende groepjes aan alle activiteiten van de Dam-tot-Dam-loop meedoen (De wandeltocht, de fietsclassic, de 4 mijls-loop en de 10-mijls loop) willen zo veel mogelijk geld bij elkaar lopen en fietsen voor stichting Familia.

Stichting Familia zet zich al meer dan 30 jaar in voor verwaarloosde kinderen, verlaten ouderen en alleenstaande moeders in India. Het is een kleinschalig project met realistische doelen.

Momenteel is de stichting bezig een school te realiseren in Kolkata. Onderwijs is in India nog lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Meer informatie over de Damloop en de Stichting Famila: www.familianederland.nl
Ik hoop dat je ons wilt helpen bij het realiseren van ons doel door een sponsorbijdrage te doen voor de bouw van deze school. Elke donatie is welkom!

Doneren gaat heel makkelijk. Druk op de knop DONEER boven aan deze pagina en het wijst zich vanzelf. Je komt dan bij Alvarum terecht, die de sponsordonaties verwerkt en er voor zorgt dat jullie donatie daar terecht komt waar het voor bedoeld is. Je kan ook anoniem doneren.

Alvast heel erg bedankt!

Olga

News (0)

Donations ()

Make the first
Familia Nederland
De Stichting Familia Nederland steunt Familia India financieel bij het bouwen van een grote middelbare school. Maak een pagina en bouw mee. Kijk voor meer informatie op www.familianederland.nl