Familie Weijers/ Rietveld/ Kwakernaak gaat rennen!!!

by Natasja Rietveld for Familia Nederland

Raised
 635

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Dag allemaal,

Via Jan de Visser (een goede en lange vriend) is Marjolein (mijn moeder) benaderd om mee te lopen voor Familia Nederland. Deze organisatie zet zich in een grote middelbare school te bouwen in India. Omdat mama mee doet, kunnen Jessica en ik natuurlijk niet achterblijven. Ook hebben wij Ton (partner van Marjolein) kunnen porren om mee te rennen tijdens de 4 EM/ 6 KM.
We hebben jullie steun nodig om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel!
Wil je meer informatie over dit doel, kijk dan op de website: http://www.familianederland.nl/

Wij zouden het heel erg waarderen als jullie ons kunnen helpen door een donatie te doen voor Familia Nederland en/of door onze inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Heel erg bedankt voor alle hulp!
Ton, Marjolein, Jessica & Natasja

News (2)

  • Het is aftellen naar zaterdag. De afgelopen tijd hebben we meerdere keren geoefend om zaterdag voor het 'echie' te gaan... Echter gaat dit natuurlijk niet zonder slag of stoot en zodoende ligt Marjolein uit de race door een blessure aan haar voet/been. In haar plaats gaat de vriend van Natasja deze klus klaren. Dré loopt verbazingwekkend makkelijk en we hebben zo'n vermoeden dat Jessica en hij de koplopers van ons vieren zijn!

    Natasja Rietveld - 9/15/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Familia Nederland
De Stichting Familia Nederland steunt Familia India financieel bij het bouwen van een grote middelbare school. Maak een pagina en bouw mee. Kijk voor meer informatie op www.familianederland.nl