Damloop 2014: Mirjam gaat lopen voor Stichting Familia!

by Mirjam Hinskens-van Neck for Familia Nederland

Raised
 456
Target
 300

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

update 14 september: Net 14 km gelopen in het Brabantse land ter voorbereiding, ik ben nu klaar voor volgende week zondag! Bedankt voor jullie steun voor Familia! Een extra motivatie om er vol voor te gaan de 21e!Beste familie, vrienden en bekenden,

We gaan de sportieve uitdaging aan! Met inmiddels ruim 90 enthousiastelingen doen we voor de Stichting Familia mee aan de verschillende onderdelen van de Dam tot Damloop 2014 op 21 september a.s. in Amsterdam. Na in 2008 en 2010 de 10-mijl (16,1 km) te hebben gelopen met de bedrijvenloop, ga ik dit jaar dezelfde afstand afleggen, maar dan voor de stichting.

De Stichting Familia zet zich al meer dan 30 jaar in voor kansarmen in de Indiase samenleving. Zo zorgen ze voor verwaarloosde kinderen, begeleiden ze door hun familie verlaten ouderen en helpen ze alleenstaande moeders bij de opvang van hun kinderen zodat ze kunnen werken. Het is een kleinschalig project met realistische doelen. Voor meer info zie www.familianederland.nl.

Ik hoop dat je ons wilt helpen bij het realiseren van ons doel om geld bij elkaar te lopen door een sponsorbijdrage te doen. Elke financiële steun is meer dan welkom. Er bestaat niet zoiets als een te kleine bijdrage!

Doneren gaat makkelijk. Druk op de knop DONEER boven aan deze pagina en het wijst zich vanzelf. Je komt dan bij Alvarum terecht, die de sponsordonaties verwerkt en er voor zorgt dat jullie donatie op de juiste plaats terecht komt! Je kan ook anoniem doneren.

Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp namens Familia!

Mirjam

News (1)

  • Net 14 km gelopen in het Brabantse land ter voorbereiding, ik ben nu klaar voor volgende week zondag! Bedankt voor jullie steun voor Familia! Een extra motivatie om er vol voor te gaan de 21e!

    Mirjam Hinskens-van Neck - 9/14/14

  • -

Donations ()

Make the first
Familia Nederland
De Stichting Familia Nederland steunt Familia India financieel bij het bouwen van een grote middelbare school. Maak een pagina en bouw mee. Kijk voor meer informatie op www.familianederland.nl