Micky Abbink' s fondsenwervingspagina

by Micky Abbink for Familia Nederland

Raised
 315

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Lieve donateurs,

Het lijkt bijna onmogelijk. Al ruim een jaar heb ik nauwelijks hardgelopen vanwege mijn zwangerschap en bevalling. 10 dagen geleden is mijn training begonnen, met het doel de 10 EM van de Dam tot Damloop te volbrengen. 
Het zal moeilijk zijn en pijn doen, maar ik heb het over voor de kinderen van Familia. Sinds ik weet wat het is om moeder te zijn heeft het een extra lading gekregen, elk kind verdient de liefde van een ouder of verzorger en de kans en onderwijs om iets van het leven te kunnen maken. 
Daarom zal ik de benen onder mijn romp vandaan rennen, al kom ik kruipend over de finish.  
Elke kleine gift wordt gewaardeerd! 
Liefs Micky

Hieronder de standaard tekst:Ik vind dat Familia Nederland heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Familia Nederland en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Micky Abbink

News (0)

Donations ()

Make the first
Familia Nederland
De Stichting Familia Nederland steunt Familia India financieel bij het bouwen van een grote middelbare school. Maak een pagina en bouw mee. Kijk voor meer informatie op www.familianederland.nl