Wij doen mee aan 105 km fiets classic voor de Familia!

by Kees, Jordy en Eric for Familia Nederland

Raised
 445
Target
 500

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Onze goede vriend Jan heeft ons benaderd om dit jaar gezamelijk 105 km te gaan fietsen voor Stichting Familia. Natuurlijk zijn wij deze uitgaging aan gegaan.

Stichting Familia haalt geld op voor het bouwen van een grote English Medium school bij Kolkata in India. De school hoort bij het unieke weeshuisproject Familia India, dat al meer dan 36 jaar weeskinderen een warm thuis biedt in een familiale omgeving. De school is belangrijk voor de regio en biedt kansarme kinderen hoop op een betere toekomst. Je vindt meer informatie over Familia India op www.familianederland.nl

Wij zouden het erg leuk vinden als jullie ons en Stichting Familia willen steunen!
Dit kan door een donatie te doen voor Familia Nederland en/of door onze inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.

Doneren gaat heel makkelijk. Druk op de knop DONEER boven aan deze pagina en het wijst zich vanzelf. Je komt dan bij Alvarum terecht, die de sponsordonaties verwerkt en er voor zorgt dat jullie donatie daar terecht komt waar het voor bedoeld is! Je kan ook anoniem doneren!

Mogen wij rekenen op jouw hulp?

Sportieve groet,
Kees, Jordy en Eric

News (0)

Donations ()

Make the first
Familia Nederland
De Stichting Familia Nederland steunt Familia India financieel bij het bouwen van een grote middelbare school. Maak een pagina en bouw mee. Kijk voor meer informatie op www.familianederland.nl