Harry 's fondsenwervingspagina

by Harry Vernooy for Familia Nederland

Raised
 320
Target
 400

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Familia Nederland doet heel goed werk en daarom help ik hen te door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik ondersteun het initiatief van vriend Jan van Familia Nederland en ga dus ook 105 km fietsen op 21 september op de dag van de Dam tot Dam loop.
Er is veel narigheid in de wereld waar we persoonlijk niet veel aan kunnen doen. Maar het werk van Familia is praktisch en effectief en biedt ons de mogelijkheid een toekomst te geven aan anders kansloze kinderen in India.

Ik zou het heel erg waarderen als je mee doet en het werk van Familia ondersteunt door een financiële bijdrage. Ook help je door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen.
Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie. Donaties worden verwerkt door Alvarum zonder strijkstokken. Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor je bijdrage!

Laat me niet voor niks fietsen!

Harry Vernooy

News (0)

Donations ()

Make the first
Familia Nederland
De Stichting Familia Nederland steunt Familia India financieel bij het bouwen van een grote middelbare school. Maak een pagina en bouw mee. Kijk voor meer informatie op www.familianederland.nl