Fanny van Laerhoven loopt voor Familia

by Fanny van Laerhoven for Familia Nederland

Raised
 155
Target
 250

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Wie had een jaar geleden kunnen bedenken dat ik dit jaar de Dam tot Damloop zou gaan doen? Ik niet in ieder geval. Toen een goede vriend, HansJan Fokkens om precies te zijn liet weten dat hij moest afhaken ivm een blessure heb ik besloten dat ik in zijn plaats wil gaan lopen voor Familia Nederland!
Deze stichting steunt Familia India financieel bij het bouwen van een grote middelbare school. Bij Familia India groeien weeskinderen op in een gezinsstructuur met pleegouders, -broers en -zussen. Kleinschalig en realistisch!

Ik zou het heel, heel erg fijn vinden wanneer je mijn prestatie een extra gouden randje geeft door een donatie te doen voor Familia Nederland. Klein bedrag, groot bedrag, maakt niets uit! Alles is welkom! Doneren gaat via Alvarum en is echt heeeel erg makkelijk. Gewoon op die oranje knop drukken en de rest wijst zich vanzelf. Dank je.

Fanny van Laerhoven

News (0)

Donations ()

Make the first
Familia Nederland
De Stichting Familia Nederland steunt Familia India financieel bij het bouwen van een grote middelbare school. Maak een pagina en bouw mee. Kijk voor meer informatie op www.familianederland.nl