Edwin van Geel' s fondsenwervingspagina

by Edwin van Geel for Familia Nederland

Raised
 286
Target
 750

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Ik loop mee in de Dam tot Dam loop 2014 in het team van Familia Nederland. We gaan voor de 10 mijl en hopen met zijn allen een mooi sportief resultaat neer te zetten. Natuurlijk wordt dit nog mooier als je mij sponsort en helpt geld in te zamelen voor de goede doelen van Familia..
In het kort komt het er op neer zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen voor het realiseren van een middelbare school in India. Want het land mag dan groot zijn, de voorspoed is lang niet voor iedereen weggelegd en veel kinderen ontbreekt het aan goed onderwijs. Familia doet veel om kinderen die het minder makkelijk hebben dan anderen te ondersteunen. Kijk daarvoor op de links van deze sponsor pagina.
.
Steun Familia door mij te sponsoren.
.
Dat gaat heel makkelijk en is 100% betrouwvbaar. Velen gingen je al voor en via deze sponsorpagina en de knop "Doneer" kom je bij Alvarum terecht die de uitvoering van alle sponsoraktiviteiten vakkundig en veilig afhandelt. Makkelijker kan het niet en ik ben blij met iedere donatie. Je mag zelfs anoniem doneren (maar dat is natuurlijk lang zo leuk niet).Stuur dit bericht ook door naar vrienden bijvoorbeeld als je vindt dat dit initiatief de moeite waard is. En misschien ga ik er ook nog harder van lopen ook !
.
Hartelijk dank voor je hulp en een sportieve groet.
Edwin van Geel

News (0)

Donations ()

Make the first
Familia Nederland
De Stichting Familia Nederland steunt Familia India financieel bij het bouwen van een grote middelbare school. Maak een pagina en bouw mee. Kijk voor meer informatie op www.familianederland.nl