Carolien Weemaes' s fondsenwervingspagina

by Carolien Weemaes for Familia Nederland

Raised
 1,035
Target
 250

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2014,

Lieve mensen, ik vind dat Familia Nederland heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren. Anna en ik wandelen 18 kilometer tijdens de Dam tot Damloop op 20 september a.s.
We nodigen je uit om ons te sponseren voor elke kilometer die we wandelen en uiteraard ben je welkom om mee te genieten van de gezelligheid in Amsterdam dat weekend! Misschien wil je wel mee wandelen? Laat het ons weten!
Ik zou het heel erg waarderen als je ons zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Familia Nederland en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor je hulp!
Carolien

News (4)

  • Lieve mensen, WE HEBBEN HET GEREALISEERD: 18 kilometer gewandeld van Amsterdam naar Zaandam, allemaal voor Stichting Familia India :-) Anna's voeten hebben afgezien en het maakte de KICK dat ze het volbracht heeft nog groter! ! We hebben tot nu toe 1035 euro opgehaald en, in tegenstelling tot wat ik eerder begrepen had: je kunt nog steeds doneren !!

    Carolien Weemaes - 9/22/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Familia Nederland
De Stichting Familia Nederland steunt Familia India financieel bij het bouwen van een grote middelbare school. Maak een pagina en bouw mee. Kijk voor meer informatie op www.familianederland.nl